Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 4893435 (08.00-14.30) και +30 210 4893352 (14.30-08.00)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εμπορικές Εκθέσεις

Hobby Logo

Hobby Fair Play, 17&18 Μαρτίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένα διήμερο Φεστιβάλ Χόμπι με εκθέτες, δρώμενα, επιδείξεις, παρουσιάσεις και βιωματικά workshop. Διοργάνωση Skywalker.gr. www.hobbyfestival.gr.

Η εταιρεία TO FOR 7 LTD, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τριήμερη κλαδική έκθεση κομμωτηρίου στο ΣΕΦ. Απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου και εκτός από προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν γίνονται και διάφορα events με ανάλογες επιδείξεις του είδους.

Ύστερα από την ολοκλήρωση της 2ης έκθεση “ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ” το 2014, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η εταιρία ΡΟΜΒΟΣ διοργανώνει την 3η έκθεση σπιτιού“ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ”, από 30 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου 2016 και επιλέγει για τη φιλοξενία της και πάλι τον εκθεσιακό χώρο του Σ.Ε.Φ. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι ο κατάλληλος χώρος φιλοξενίας της έκθεσης“ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ” λόγω της αναγνωρισιμότητας, της εύκολης πρόσβασης και της δωρεάν στάθμευσης που διαθέτει.

Δωρεάν είσοδος 2 ατόμων με την προσκόμιση πρόσκλησης.
Για όσους δεν έχουν πρόσκληση υπάρχει εισιτήριο αξίας 5€/άτομο και 8€/2 άτομα.

9ήμερη έκθεση επίπλων και γενικά είδη σπιτιού. Απευθύνεται και σε επαγγελματίες αλλά και στο κοινό, όπου μπορούν να προμηθευτούν τα ανάλογα είδη και μάλιστα σε ειδικές τιμές έκθεσης.

5η Παγκρήτια έκθεση “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 2 Ιουνίου έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στο Νέο Φάληρο. 

Η νέα διοργάνωση θα καλύπτει έκταση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι κ.α. Επιχειρήσεις που µε τη συμμετοχή τους θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουν.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα διευκολύνει και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της έκθεσης.

Ο χώρος που επιλέξαμε για τη νέα διοργάνωση είναι το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας που εξυπηρετείται από όλα τα συγκοινωνιακά μέσα και παρέχει δωρεάν πάρκινγκ 2.000 οχημάτων.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η έκθεση θα λειτουργεί από την Πέμπτη 2 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα αυξήσει επιπλέον την επισκεψιμότητα της έκθεσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και γίνονται πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες. Μουσική, χορός, φορεσιές, γαστρονομία, γεύσεις και μυρωδιές που θα σας ταξιδέψουν στις ομορφιές της Κρήτης και θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές κεφιού και συγκίνησης.