Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 4893435 (08.00-14.30) και +30 210 4893352 (14.30-08.00)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αθλητισμός

Ξεκίνησε το 1986 από το νεόκτιστο ΣΕΦ, η ανέγερση του οποίου αποφασίστηκε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της συγκεκριμένης ομοσπονδίας σε επίπεδο διοργάνωσης και τις απαιτήσεις που προέκυπταν για την προετοιμασία των αθλητών/τριών, καθώς και την τέλεση αγώνων Κλειστού Στίβου  κατά τη χειμερινή περίοδο. Κατά την πολυετή  παρουσία  του ΣΕΓΑΣ εντός του ΣΕΦ έχουν τελεστεί  επιτυχώς Διεθνείς αγώνες  και έχουν πραγματοποιηθεί πολλαπλά παγκόσμια ρεκόρ στίβου.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η Γιορτή της ΕΣΚΑΝΑ στο ΣΕΦ. Η εκδήλωση περιελάμβανε απονομή Τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την Καλαθοσφαίριση, καθώς και αθλητές, προπονητές, παράγοντες.

Η Κυριακή Δαύρου και ο  Γιώργος Σαμιώτης ως εκπρόσωποι φορέα διεθνούς τεχνογνωσίας παρουσιάζουν επί  δεκαπενταετία τις πιο ανεπτυγμένες μορφές διδασκαλίας - εκπαίδευσης γυμναστών με μεγάλη επιτυχία στο ΣΕΦ.

Η διοργάνωση έχει την πολύτιμη στήριξη των Bodybuilding Club που είναι ο μέγας χορηγός του διαγωνισμού. Η μεγάλη εμβέλεια του διαγωνισμού τον καθιστά πρωτοπόρο του είδους ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα φαντασμαγορικό show για τους θαυμαστές του  Bodybuilding.

Με την Τελετή Έναρξης και την παρέλαση των εταιρειών άρχισαν, και τυπικά, οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Πρόκειται για ένα θεσμό που έχει ως στόχο μέσω του αθλητισμού  και της ψυχαγωγίας να προάγει και  να  βελτιώσει την υγεία και την κοινωνικοποίηση.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, στο ΣΕΦ, η πρώτη ημερίδα του ομαδικού πρωταθλήματος Ελλάδος.

Στις 12/9 στο στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή γυμναστικής με τίτλο: "Be active, by gymnastics for all".

Αξιόλογες ομάδες gym for all με αθλητές-τριες, θα δώσουν ένα δυναμικό παρών με προγράμματα ακροβατικής, ενόργανης και χορού, όλα υψηλών απαιτήσεων, ενώ θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στα πλαίσια της "Ευρωπαϊκής εβδομάδας άθλησης" ταυτόχρονα σε πολλές μεγάλες πόλεις σ' όλη την Ευρώπη. Ακολουθώντας την ιδέα και την φιλοσοφία της Γυμναστικής για όλους, αλλά επίσης και την κεντρική ιδέα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα, όλοι βραβεύονται και αποβλέπει στην όλο και μαζικότερη συμμετοχή αθλουμένων στα αθλητικά δρώμενα.