Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 4893435 (08.00-14.30) και +30 210 4893352 (14.30-08.00)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανοιχτός πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση της Άνω Εξωτερικής Μετώπης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.)

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ. αποφάσισε τη διενέργεια ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση της άνω εξωτερικής μετώπης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.Η επιφάνεια της μετώπης,με ύψος 5,10μ, περίμετρο 416,48μ και συνολικό εμβαδόν 2125 τμ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπαίθρια επικοινωνία.Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εκκίνησης ορίστηκε στις ογδόντα πέντε χιλιάδες (85000) ευρώ πλέον τελών και φόρων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σ.Ε.Φ.(επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο, Πειραιάς) ενώπιον επιτροπής, την 1η του μηνός Μαρτίου του 2018 και ώρα 10 π.μ. και για την αξιολόγηση των προσφορών θα ληφθούν υπόψη, η υψηλότερη τιμή μηνιαίου μισθώματος σε συνδυασμό με την βαθμολογία της τεχνικής προσφοράς.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους μέχρι την 1η του μηνός Μαρτίου και ώρα 10 π.μ. στο γραφείο πρωτοκόλλου του Σ.Ε.Φ.

                                  Σ Τ Α Δ Ι Ο   Ε Ι Ρ Η Ν Η Σ   Κ Α Ι   Φ Ι Λ Ι Α Σ

                              ¨PEACE   &   FRIENDSHIP¨   S T A D I U M

Λ. ΕΘΝΑΡΧΟΥΜΑΚΑΡΙΟΥ                                                                       ETHNARHOUMAKARIOUAVE.

185 47 Ν. ΦΑΛΗΡΟΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                                  185 47 N. FALIRO - PIRAEUS

ΤΗΛ. : 210 4893000                                                                                          TEL. : 210 4893000

FAX : 210 4893036                                                                                            FAX : 210 4893036

                                                                                                                                                  Web site : www.sef-stadium.gr

                                                                                                                                                  E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    8 Ιουνίου 2017

                  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 η 1η Γιορτή Αθλημάτων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που συνδιοργανώνεται από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ. Συμμετείχαν περίπου 2.000 μαθητές δημοτικών σχολείων με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κου. Γεώργιου Βασιλειάδη, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κου. Ιούλιου Συναδινού, εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας, τους προέδρους αθλητικών ομοσπονδιών, ολυμπιονικών και όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Έγιναν τα εγκαίνια της γιορτής όπου η διοίκηση του Σταδίου φιλοδοξεί να κάνει θεσμό.

Τα παιδία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων με σπάνια εκθέματα, να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «ένας μικρούλης, μεγάλος Ολυμπιονίκης» και να παίξουν σε 12 διαφορετικούς σταθμούς αθλημάτων όπως ο στίβος, το χάντμπολ, η τοξοβολία, η πάλη, ο χορός, η ρυθμική, η άρση βαρών, η πυγμαχία, η αναρρίχηση, το ζίου ζίτσου, το μπάσκετ και το σκάκι. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενότητα του συνέδριου «Αθλητική Παιδεία: Η εκπαίδευση με άλλο τρόπο» με θέμα «Αθλητισμός ως μέσον διαπαιδαγώγησης». Το συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Ολυμπιονίκης του Ρίο Σπύρος Γιαννιώτης και ο προπονητής του Νίκος Γέμελος.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν αύριο και το Σάββατο με ωράριο λειτουργίας 9:00 με 14:00. Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες (11:00 – 13:00) είναι: «Αθλητισμός – Ιδεώδη – Φιλοσοφία», Ευ αγωνίζεστε: « Παίζω τίμια – Κερδίζω δίκαια». 

Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου ΣΕΦ

Βίκυ Κοκκίνη

Δελτίο_Τύπου_Γιορτή_Αθλημάτων.pdf

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό»

1η Γιορτή Αθλημάτων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ζήστε μαζί μας μια μοναδική εμπειρία. Γνωρίστε τα αθλήματα αλλά και την ιστορία του αθλητισμού. Δείτε την παράσταση «Ένας μικρούλης Μεγάλος Ολυμπιονίκης», ξαναθυμηθείτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες κ.α. Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μεγάλους αθλητές και Ολυμπιονίκες και να πάρουν πολλά αναμνηστικά δώρα.   Για τους δασκάλους θα πραγματοποιείται ημερίδα της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής και του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές της Δ, E’ και ΣΤ’ Δημοτικού

Οι μαθητές κατά την επίσκεψή τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα έχουν την ευκαιρία να:

ü  Επισκεφθούν την έκθεση: Ολυμπιακές Δάδες / Λαμπαδηδρομία.

ü  Δουν εκθέματα και εικαστικές παρεμβάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (1896, 1906, 2004). 

ü  Παρακολουθήσουν την Θεατρική παράσταση : «Ένας μικρούλης μεγάλος Ολυμπιονίκης».

ü  Συμμετάσχουν με δημιουργικό τρόπο και να παίξουν σε μία σειρά από αθλήματα (Μπάσκετ, Χάντμπολ, Τοξοβολία, Πάλη, Άρση Βαρών, Πινγκ Πονγκ, Ρυθμική, Σκάκι, Αναρρίχηση κ.α.) * το πρόγραμμα των αθλημάτων εξελίσσεται και μπορεί να υπάρξουν τροποποιήσεις.    

ü  Συμμετάσχουν στα εργαστήρια του προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα»

ü  Συνομιλήσουν με Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές και να εμπνευστούν από τα ολυμπιακά ιδεώδη αλλά και να ενημερωθούν για μία σειρά από πολύ σημαντικά θέματα όπως το doping (φαρμακοδιέγερση), η σημασία της ολυμπιακής εκεχειρίας

ü  Παρακολουθήσουν διάφορες αθλητικές επιδείξεις.  

Διάρκεια προγράμματος

 • 8,9 και 10 Ιουνίου 2017.
 • Διάρκεια Επίσκεψης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 4 ώρες.
 • Μέγιστος Αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε επίσκεψη: 3000 μαθητές.
 • Ώρα έναρξης: 9:00, 9:30 και 10:00

Η 1η γιορτή αθλημάτων τελείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Σ.Ε.Φ.:

κα Βίκυ Κοκκίνη Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων,

 τηλ.: 2104893375 / fax: 210 4893036, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ

 

Made By Brainwire.gr

Hobby Logo

Hobby Fair Play, 17&18 Μαρτίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένα διήμερο Φεστιβάλ Χόμπι με εκθέτες, δρώμενα, επιδείξεις, παρουσιάσεις και βιωματικά workshop. Διοργάνωση Skywalker.gr. www.hobbyfestival.gr.

Tο Motor Festival επιστρέφει στις 16 και 17 Απριλίου του 2016 για τέταρτη συνεχόμενη φορά, φέρνοντας κοντά και αυτή τη φορά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ειδικά, αλλά και της μηχανοκίνησης γενικότερα. Η διοργάνωση, που εξελίσσεται σε γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., θα λάβει χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και στους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν, να απολαύσουν, να περάσουν καλά.

Στο διήμερο Motor Festival IV | Life and Style, η μόδα παίζει κεντρικό ρόλο, προβάλλοντας τη δυνατότητα που μας εξασφαλίζει να διαφέρουμε και να διαφοροποιούμαστε, να ξεχωρίζουμε, να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον και να τραβάμε την προσοχή. Το αγαπημένο σου όχημα, το έργο τέχνης σου, το δικό σου ρούχο, η μουσική σου, το ταξίδι σου, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν το δικό σου τρόπο έκφρασης, μια σύγχρονη κουλτούρα, μια διέξοδο από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.

Νέα μοντέλα και κλασικά, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, κορυφαίες βελτιώσεις από καταξιωμένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αυτοκινήτου, αλλά και στην καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις της μόδας στον κόσμο της μηχανοκίνησης, όλα ενωμένα σε ένα τεράστιο, στεγασμένο χώρο! Σε ένα χώρο με μια μεγάλη κεντρική σκηνή και γιγαντο-οθόνες, όπου τα προϊόντα των εκθετών θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει, πλαισιωμένα από άνετους και ευρύχωρους εκθεσιακούς χώρους. Η κάθε συμμετοχή έχει το δικό της μερίδιο στην εξέλιξη της ζωής, στη διαμόρφωση του σήμερα, του αύριο, αλλά κα του απώτερου μέλλοντός μας. Όλοι μαζί αλλάζουμε τα δεδομένα, σηματοδοτώντας τις επόμενες αλλαγές στη ζωή μας.

Η εταιρεία TO FOR 7 LTD, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τριήμερη κλαδική έκθεση κομμωτηρίου στο ΣΕΦ. Απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου και εκτός από προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν γίνονται και διάφορα events με ανάλογες επιδείξεις του είδους.

Ξεκίνησε το 1986 από το νεόκτιστο ΣΕΦ, η ανέγερση του οποίου αποφασίστηκε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της συγκεκριμένης ομοσπονδίας σε επίπεδο διοργάνωσης και τις απαιτήσεις που προέκυπταν για την προετοιμασία των αθλητών/τριών, καθώς και την τέλεση αγώνων Κλειστού Στίβου  κατά τη χειμερινή περίοδο. Κατά την πολυετή  παρουσία  του ΣΕΓΑΣ εντός του ΣΕΦ έχουν τελεστεί  επιτυχώς Διεθνείς αγώνες  και έχουν πραγματοποιηθεί πολλαπλά παγκόσμια ρεκόρ στίβου.

Ύστερα από την ολοκλήρωση της 2ης έκθεση “ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ” το 2014, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η εταιρία ΡΟΜΒΟΣ διοργανώνει την 3η έκθεση σπιτιού“ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ”, από 30 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου 2016 και επιλέγει για τη φιλοξενία της και πάλι τον εκθεσιακό χώρο του Σ.Ε.Φ. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι ο κατάλληλος χώρος φιλοξενίας της έκθεσης“ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ” λόγω της αναγνωρισιμότητας, της εύκολης πρόσβασης και της δωρεάν στάθμευσης που διαθέτει.

Δωρεάν είσοδος 2 ατόμων με την προσκόμιση πρόσκλησης.
Για όσους δεν έχουν πρόσκληση υπάρχει εισιτήριο αξίας 5€/άτομο και 8€/2 άτομα.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η Γιορτή της ΕΣΚΑΝΑ στο ΣΕΦ. Η εκδήλωση περιελάμβανε απονομή Τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την Καλαθοσφαίριση, καθώς και αθλητές, προπονητές, παράγοντες.

9ήμερη έκθεση επίπλων και γενικά είδη σπιτιού. Απευθύνεται και σε επαγγελματίες αλλά και στο κοινό, όπου μπορούν να προμηθευτούν τα ανάλογα είδη και μάλιστα σε ειδικές τιμές έκθεσης.

5η Παγκρήτια έκθεση “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 2 Ιουνίου έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στο Νέο Φάληρο. 

Η νέα διοργάνωση θα καλύπτει έκταση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι κ.α. Επιχειρήσεις που µε τη συμμετοχή τους θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουν.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα διευκολύνει και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της έκθεσης.

Ο χώρος που επιλέξαμε για τη νέα διοργάνωση είναι το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας που εξυπηρετείται από όλα τα συγκοινωνιακά μέσα και παρέχει δωρεάν πάρκινγκ 2.000 οχημάτων.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η έκθεση θα λειτουργεί από την Πέμπτη 2 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα αυξήσει επιπλέον την επισκεψιμότητα της έκθεσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και γίνονται πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες. Μουσική, χορός, φορεσιές, γαστρονομία, γεύσεις και μυρωδιές που θα σας ταξιδέψουν στις ομορφιές της Κρήτης και θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές κεφιού και συγκίνησης.

Συνεχίζοντας την παράδοση το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ βιβλίου της ΚΟΔΕΠ σε συνεργασία τις εκδόσεις ΔΟΛ πραγματοποιούν το φιλανθρωπικό τους έργο. Κοινοφελής σκοπός τους η ενίσχυση των απόρων και αστέγων συνανθρώπων μας του Δήμου Πειραιά, που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Το 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας(ΣΕΦ). Παράλληλα με το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν :

 • Πανελληνικό Μελισσοκιμικό Συνέδριο.
 • Γευσιγνωσία αμιγών κατηγοριών μελιού.
 • Γαστρονομικός Διαγωνισμός με βάση το μέλι.
 • Εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας που θα παρασκευάζονται με μέλι.
 • Ενημέρωση καταναλωτών σε ειδικά περίπτερα.
 • Εκδηλώσεις για παιδιά με θέμα: "Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας".
 • Παρουσιάσεις Επιμελητηρίων, Περιφερειών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή 4/12 16:00-21:00

Σάββατο 5/12 10:00-21:00

Κυριακή 6/12 10:00-20:00

Διοργάνωση - Δηλώσεις συμμετοχής: Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού 13/12/2015

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πανελλαδική σύσκεψη του κόμματος ΛΑΕ.

Εκδήλωση της ΠΑΣΠ για την σημασία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ως σηματοδότη στο σύγχρονο φοιτητικό κίνημα για το πώς πρέπει να αγωνιστεί για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.

Το Auto Battleships Festival αποτελεί το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων. Είναι ένα διήμερο φεστιβάλ για το Motor Style, θα το πραγματοποιήσει η εταιρεία Magic Lamp που έχει στόχο να αναδείξει το μηχανοκίνητο ως τρόπο και στάση ζωής.

Κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο ΣΕΦ, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τις Βουλευτικές Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015.

Η περιφέρεια Αττικής μίσθωσε μεγάλο τμήμα του Σταδίου Ειρήνης & φιλίας (ΣΕΦ) τόσο για τη διαχείριση του εκλογικού όσο και για τη μετάδοση του εκλογικού αποτελέσματος των εθνικών εκλογών της 20/9/2015.

Μετά από συζητήσεις με αρκετούς εκπροσώπους του κλάδου και 7 χρόνια απουσίας της MULTI MACHINERY θα πραγματοποιηθεί η έκθεση φέτος στο Στάδιο Ειρήνης & φιλίας, 19-22 Νοεμβρίου 2015. Σ' έναν ωραίο χώρο, εύκολα προσβάσιμο από παντού με οποιοδήποτε μέσον και με πολύ μεγάλο parking, θα μπορέσουμε άνετα να φιλοξενήσουμε εκθέτες και επισκέπτες.

Η Κυριακή Δαύρου και ο  Γιώργος Σαμιώτης ως εκπρόσωποι φορέα διεθνούς τεχνογνωσίας παρουσιάζουν επί  δεκαπενταετία τις πιο ανεπτυγμένες μορφές διδασκαλίας - εκπαίδευσης γυμναστών με μεγάλη επιτυχία στο ΣΕΦ.

Η διοργάνωση έχει την πολύτιμη στήριξη των Bodybuilding Club που είναι ο μέγας χορηγός του διαγωνισμού. Η μεγάλη εμβέλεια του διαγωνισμού τον καθιστά πρωτοπόρο του είδους ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα φαντασμαγορικό show για τους θαυμαστές του  Bodybuilding.

Με την Τελετή Έναρξης και την παρέλαση των εταιρειών άρχισαν, και τυπικά, οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Πρόκειται για ένα θεσμό που έχει ως στόχο μέσω του αθλητισμού  και της ψυχαγωγίας να προάγει και  να  βελτιώσει την υγεία και την κοινωνικοποίηση.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, στο ΣΕΦ, η πρώτη ημερίδα του ομαδικού πρωταθλήματος Ελλάδος.

Στις 12/9 στο στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή γυμναστικής με τίτλο: "Be active, by gymnastics for all".

Αξιόλογες ομάδες gym for all με αθλητές-τριες, θα δώσουν ένα δυναμικό παρών με προγράμματα ακροβατικής, ενόργανης και χορού, όλα υψηλών απαιτήσεων, ενώ θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στα πλαίσια της "Ευρωπαϊκής εβδομάδας άθλησης" ταυτόχρονα σε πολλές μεγάλες πόλεις σ' όλη την Ευρώπη. Ακολουθώντας την ιδέα και την φιλοσοφία της Γυμναστικής για όλους, αλλά επίσης και την κεντρική ιδέα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα, όλοι βραβεύονται και αποβλέπει στην όλο και μαζικότερη συμμετοχή αθλουμένων στα αθλητικά δρώμενα.