scroll top Go to Top

Δελτίο Τύπου : «Συνεργασία Σ.Ε.Φ. και HELMEPA για τον καθαρισμό της παραλίας»

Τις δυνάμεις τους ένωσαν, για ακόμη μία φορά, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η Εθελοντική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) για το συμβολικό καθαρισμό της παραλίας του Σ.Ε.Φ.

Ειδικότερα, στον καθαρισμό συμμετείχαν ομάδες εθελοντών από τις ναυτιλιακές εταιρείες-μέλη της HELMEPA, Xclusive Shipbrokers και Kyla Shipping & Trading Corp. Στο πλευρό τους βρέθηκαν η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Συντονιστής Διευθυντής, κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης, ο Αν. Συντονιστής Διευθυντής, κ. Δημήτριος Μπαρδάκας και η Πρόεδρος της HELMEPA, κ. Σεμίραμις Παληού. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το καθιερωμένο -πλέον- ραντεβού τους για το εγγύς μέλλον.

Επισημαίνεται ότι η κυριότητα της παραλίας, όπως και του αιγιαλού, ανήκουν καθ’ ολοκληρίαν στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Με αίσθημα ευθύνης, η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε καθαρισμό και αποψίλωση της παραλίας.